Ønsket: Norbere villig til å ha sex på TV

Ønsket: Norbere villig til å ha sex på TV

Nasjonalt kringkastingsapparat NRKs P3-kanal debuterer et show i november med sikte på å gi tenåringer et sunnere forhold til sine egne kropper og seksuelle ønsker.
Programmet, Line fikser kroppen, vil inneholde vertskap Elvsåshagen, som tar på seg saker som kroppspositivitet og urealistiske forventninger til sex.

Elvsåshagen spilte nylig på reality-tv-showet Line dater Norge, der hun reiste over hele landet på jakt etter den perfekte mannen, med hjelp fra sine 130.000 pluss etterfølgere på Instagram.

P3s redaksjonelle direktør sa at det nye Elvsåshagen-programmet vil gi en motordel for hvordan sex og den kvinnelige kroppen blir portrettert i porno.

“Bare å vise kirurgisk forsterkede legemer og altfor choreagrophed sex skaper falske forhåpninger og misforståelser. Vi håper at ved å vise sex i sin helhet, i stedet for bare bare som penetrasjon, kan vi gi målgruppen den riktige tilnærmingen, “Håkon Moslet.

Dette vil bli gjort delvis ved å vise vanlige folk som har ekte sex.

Som en del av P3s forsøk på å nå sin målgruppe av 17 år gamle jenter, har kanalen søkt etter par som er villige til å engasjere seg i intime handlinger foran rullende kameraer.

“Ideen er ikke å vise seksuelle organer i handling, men heller å bevege seg bort fra et herliggjort bilde og vise at sex er en fin og intim situasjon som ofte kan være litt klumpete uten å være farlig,” sa Elvsåshagen.

P3 har nå ut til blogger og henger plakater over hele landet i et forsøk på å rekruttere par som er villige til å ha sex for showet. Moslet sa at det allerede har vært en rekke par som uttrykker deres vilje til å delta.

Norsk tv har en historie om å nærme seg sex på en enkel måte som ville være utænkelig i andre deler av verden. Barnevitenskapsprogrammet ‘Newton’ mottok internasjonal oppmerksomhet i 2015 etter at Facebook censurert et klipp som viser presentatør Line Jansrud, tegning kvinnelige seksuelle organer på den nakne kroppen av assistenten hennes.

Andre episoder av det populære programmets puberty-serie inneholdt Jansrud som demonstrerer hvordan man bruker en halv tomat til å praktisere kyss og bruke gummimodeller for å vise hvordan onani og penetrerende sex jobber.

Selv den vilt populære norske tv-serien Skam møtte opprinnelig motstand fra utenlandske kjøpere som ble avskrevet av showets ærlige tilnærming til sex og overdreven drikking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *